Όλο και ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 19χρονης από αστυνομικό.

Μετά την αποκάλυψη του για τον αστυνομικό που κατηγορείται πως εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη και το τατουάζ με τον αριθμό 1312 (A.C.A.B) μια ακόμη φωτογραφία του από το προφίλ του στο Facebook προκαλεί προβληματισμό.

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση από το προφίλ στο Facebook με το όνομά του, που έφερε στο φως το «Law and Order» ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε αναρτήσει φωτογραφία με ένα περιπολικό στο Σύνταγμα σε χιονισμένο φόντο, στο οποίο έχει γράψει στον τίτλο «Αφήστε το χιόνι να το στρώνει! Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!!!».

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και ο τρίτος κατηγορούμενος που σύμφωνα με τις αρχές εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για έναν 31χρονο άνδρα με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, για τον οποίο το θύμα έχει αναφέρει ότι την εξέδιδε όταν ήταν 16 ετών, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί σχετικά με παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων.