Με αγωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και την εξαφάνιση του φίλου της η τοπική κοινωνία στη Φολέγανδρο, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό.

Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε, με τις Αρχές να εκτιμού ότι πιθανόν έπεσε στη θάλασσα.

Αυτή είναι η άτυχη 26χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φολέγανδρο.

Αναζητείται ο φίλος της

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του φίλου της κοπέλας, που πιθανότατα ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο φίλος της Γαρυφαλλιάς εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Παράλληλα, από την Αστυνομία έχει δοθεί η φωτογραφία του στις τοπικές αρχές και σε κατοίκους προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του.

Τέλος, απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης κοπέλας αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα.

Ήταν τρεις μέρες στο νησί

Φίλος του νεαρού μιλώντας στο Newsbobm.gr ανέφερε: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα».