Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον πρόεδρο της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την 11ετή προσφορά του στον σύλλογο του Πειραιά.

Λίγα λεπτά πριν την σέντρα στην φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού βράβευσαν τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, πριν παραδώσει την χρυσή μπάλα στον θρυλικό Γιώργο Δαρίβα για να κάνει την απονομή, ανέφερε: «Αγαπημένες μας πρόεδρε του θρύλου του ελληνικού αθλητισμού, ο σύνδεσμος βετεράνων σας τιμά για τα 11 χρόνια χρυσής προσφοράς στην προεδρία του Ολυμπιακού, για όλα τα όμορφα που μας έχετε προσφέρει αυτά τα χρόνια».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης χαιρέτησε τους βετεράνους της ομάδας του Πειραιά σε μια ξεχωριστή στιγμή του φιλικού αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία με κατακτήσεις τίτλων και στοχεύει και φέτος φυσικά στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού είναι τεράστια και οι βετεράνοι παίκτες της ομάδας βράβευσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έχει προσφέρει στους ερυθρόλευκους.