Μετά τον Τόμας Βατσλίκ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά, με τον 20χρονο μέσο να είναι πλέον και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών.

Ένα όνομα το οποίο είχατε διαβάσει πρώτα στο «10» την 1η Ιουνίου, όταν οι Ερυθρόλευκοι είχαν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και έδιναν μάχη για την απόκτησή του. Στις 21/6 είχατε ενημερωθεί επίσης από το «10» ότι ολοκληρώθηκαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι «έκλεψαν» τον νεαρό άσο από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ και έκαναν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Η… τέλεια κλοπή από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα φόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα.

Ο 20χρονος έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την… παράδοση που έχτισαν οι Παπέ Σισέ, Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι όταν αποκτήθηκαν ήταν «ακατέργαστα διαμάντια», αλλά στον Ολυμπιακό εξελίχθηκαν και έγιναν ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου.

Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο που προέρχεται από τη γαλλική αγορά και έρχεται στην Ελλάδα με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες, έχοντας ως στόχο να διακριθεί και να αγωνιστεί στις κορυφαίες διοργανώσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: