Την αποφασιστική αντίδραση της σερβιτόρας στην Ηλιούπολη, η οποία ελευθέρωσε την 19χρονη από τον εφιάλτη που ζούσε από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, περιγράφει με λεπτομέρειες η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, η 19χρονη, που φέρεται να υπήρξε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα της, από την ηλικία των 11 ετών και, στη συνέχεια, εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον σύντροφό της αστυνομικό, ζήτησε βοήθεια σε καφέ της Ηλιούπολης.

Στη δικογραφία που περιλαμβάνει τις καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεση, σημειώνεται πως η σερβιτόρα παρατήρησε την περασμένη Πέμπτη το πρόσωπο της 19χρονης πρησμένο, σαν να την έχουν χτυπήσει.

Το θύμα εξήγησε με λεπτομέρειες πως ο 39χρονος αστυνομικός συνήθιζε να τη χτυπά με ένα κομμάτι ξύλο, όταν δεν την βίαζε, παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί.

Την επόμενη ημέρα, η σερβιτόρα συνάντησε τη 19χρονη στο δρόμο προς το καφέ όπου εργαζόταν στην Ηλιούπολη και προσπάθησε να της μιλήσει. Αρχικά, η γυναίκα προσπάθησε να την αποφύγει, ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε στο καφέ κλαίγοντας.

Η 19χρονη περιέγραψε στη σερβιτόρα πως ο σύντροφός της, τη χτυπάει και την εκδίδει. Τότε, εκείνη κάλεσε τη γραμμή βοήθειας κακοποιημένων γυναικών (15900) και εν συνεχεία ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Τι αναφέρει η δικογραφία για τη σερβιτόρα

Από την υπηρεσία μας εξετάστηκε ενόρκως η μάρτυρας, υπάλληλος σε κατάστημα πώλησης καφέ, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι όπως παρατήρησε την 09-07-2021 το πρόσωπό της ήταν πρησμένο, σαν να την είχαν χτυπήσει.

Την 10-07-2021 και ενώ πήγαινε προς το κατάστημα που εργάζεται, είδε την *** και της μίλησε, αλλά αυτή απέφυγε να της απαντήσει.

Λίγο αργότερα (το θύμα) πήγε από το κατάστημα και είπε κλαίγοντας ότι ο σύντροφός της, τη χτυπάει και ότι την «εκδίδει» παρά τη θέλησή της.

Για να τη βοηθήσει, τηλεφώνησε στη γραμμή 15900, που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες και, στη συνέχεια, στην Άμεση Δράση.