«Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για «βούρδουλες» και «τιμωρία» και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την κυβέρνηση για διχασμό» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης τον καλεί να σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και να απαντήσει ευθέως: «Είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι; Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι; Τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε από την αρχή της πανδημίας;».

«Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη» προσθέτει η κυρία Πελώνη.

Τέλος υπογραμμίζει ότι «το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για την επιστήμη και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως να έπειθε κάποιους, αν δεν είχε αργήσει ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα στελέχη και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ