Ως μέλος κυκλώματος σωματεμπορίας που πιθανόν σχετίζεται με μία νέα εταιρεία παραγωγής «ροζ ταινιών» εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ ο 39χρονος αστυνομικός της Αθήνας που κρατούσε φυλακισμένη, εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Ο 39χρονος ένστολος που εμφανιζόταν παλιότερα σε βίντεο κλιπ ως … ράπερ φέρεται να εργαζόταν την τελευταία τριετία σε νυχτερινά κέντρα με στριπ σόου κι ήλθε σε επαφή με κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών και με αλλοδαπό από βαλκανική χώρα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή «ερωτικών» ταινιών.

Σε μία εταιρεία που θεωρείται ότι είναι «βιτρίνα» για την εισαγωγή γυναικών από χώρες των Βαλκανίων και του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι οποίες κλείνονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Η «βαλκανική εταιρεία» ροζ ταινιών

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο 39χρονος τα τελευταία χρόνια να είχε κύριο ρόλο σε αυτό το κύκλωμα, να ήταν οδηγός σε μεταφορές γυναικών σε ροζ ραντεβού ή να συμμετείχε και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάζει η «Το Βήμα» ο 39χρονος προ μερικών μηνών είχε δηλώσει θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στην Ηλιούπολη (σ.σ. όπου κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη) στην διάρκεια της οποίας είχε χάσει τον υπηρεσιακό οπλισμό και την ταυτότητα του.
Επιπλέον είχε ερευνηθεί προ ένδεκα ετών για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών αλλά και παράνομων όπλων.

Η ύποπτη ανάρτηση στο facebook

Αυτό είχε συμβεί με βάση φωτογραφία που είχε αναρτηθεί σε «προφίλ» στο facebook που φερόταν δικό του στο οποίο απεικονιζόταν εκείνος με την σύντροφο του μπροστά σε ένα τραπέζι με όπλα, σακούλα με ναρκωτικά και μεγάλες ποσότητες χρημάτων.

Με την έρευνα ωστόσο από το Τμήμα Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μην επιβεβαιώνει την γνησιότητα της ανάρτησης και να αποφαίνεται ότι επρόκειτο για «ψεύτικο προφίλ».

Το 2019 ο ίδιος αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι είχε απειλήσει συνάδελφό του – φρουρό πολιτικού προσώπου – ότι «θα του φυτέψει μία σφαίρα στο κεφάλι» σε ραντεβού που ήθελε να έχουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κι αυτό γιατί θεωρούσε ότι «είχε ύποπτες προσωπικές επαφές» με γυναίκα από το προσωπικό περιβάλλον του. Κι όπως μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ο 39χρονος στον συνάδελφό του «βασικά δεν θα προλάβεις να μιλήσεις. Μία σφαίρα, έναν ήχο θα ακούσεις μόνο».

Επιπλέον φαίνεται λίγες ημέρες αργότερα να προχώρησε σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπου ανέφερε ότι η προαναφερόμενη γυναίκα «είχε περιέργως εξαφανισθεί» για να διαπιστωθεί αργότερα ότι ήθελε πιθανόν να αποφύγει την μήνιν του.

Η δήλωση «κλοπής» του οπλισμού του

Τέλος ο ίδιος αστυνομικός ελέγχθηκε το 2016 από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στην Θεσσαλονίκη γιατί μαζί με άλλους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς συμμετείχαν παρανόμως στην «ασφάλεια» ομάδων σε διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις.

Με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να αναφέρουν σήμερα ότι «διερευνάται αν είχε παλαιότερα αρωγούς εντός κι εκτός αστυνομίας ώστε να μην υφίσταται συνέπειες από τις διαδοχικές παράνομες ενέργειες του».