Ποιος το περίμενε βλέποντας στις αρχές των 60s τη θρυλική ταινία «Μανταλένα» ότι η Αντίπαρος, το μικρό κυκλαδονήσι που δεν είχε τότε καν ρεύμα, θα γινόταν μερικές δεκαετίες αργότερα ο αγαπημένος προορισμός των πιο εύπορων και διάσημων και πως οι πιο ισχυροί εφοπλιστές και επιχειρηματίες της χώρας θα αγόραζαν μεγάλες εκτάσεις για να επενδύσουν εκεί ή για να φτιάξουν τις επαύλεις τους.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στα σοκάκια της κουκλίστικης Χώρας της Αντιπάρου μεταξύ άλλων τον Μάθιου Μακ Κόναχι, τη Νία Βαρντάλος, τον Μπρους Σπρίνγκστιν, τη Γούπι Γκόλντμπεργκ, τον Χιου Τζάκμαν και τη σχεδιάστρια μόδας Τόρι Μπερτς.

Ο οσκαρικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Τομ Χάνκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον διαθέτουν εδώ και χρόνια ένα όμορφο κατάλευκο σπίτι στο νησί.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το διάσημο ζεύγος οργάνωσε πριν από μερικές βραδιές ένα δείπνο πολλών αστέρων με «φόντο» το απέραντο γαλάζιο, όπου έδωσαν το «παρών» ο κροίσος Τζεφ Μπέζος, ο διάσημος αμερικανός δημοσιογράφος Αντερσον Κούπερ, o δισεκατομμυριούχος Μπάρι Ντίλερ, η σύζυγός του, η iconic σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, καθώς και ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές των νησιών μας, καθώς και για τις παγκόσμιες πολιτικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», o Γιώργος Νάστος γράφει για τη λαμπερή κρουαζιέρα του ζεύγους Ντίλερ-DvF στο Αιγαίο με το πολυτελέστατο ιστιοφόρο τους «EOS», στο οποίο βρέθηκε και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου με τη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ, αλλά και ο γνωστός anchorman του CNN, γόνος της νεοϋορκέζικης δυναστείας Βάντερμπιλντ. Η παρέα «πετάχτηκε» μάλιστα και σε γνωστό εστιατόριο με θαλασσινά στη Σίφνο, το οποίο είχε προτιμήσει πριν από λίγα χρόνια και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»