Αληθινές βγήκαν οι υποψίες των αστυνομικών, καθώς η καταγγελία που είχε κάνει η 55χρονη χήρα ενός Ρώσου μεγιστάνα για κλοπή 850.000 ευρώ από έπαυλη στην Κρήτη, αποδείχθηκε… μαϊμού.

Σε βάρος της Ρωσίδας, η οποία είχε υποστηρίξει ότι το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό είχε κάνει φτερά από το χρηματοκιβώτιο της μεζονέτας τους σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, έξω από το Ηράκλειο, σχηματίστηκε μάλιστα δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή κατάθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, από την πρώτη στιγμή είχαν πάντως καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υπόθεση, καθώς η 55χρονη έπεφτε σε αντιφάσεις και δεν έδινε πειστικές απαντήσεις.

Υποστήριζε ότι είχε βάλει στο χρηματοκιβώτιο 850.000 ευρώ τα οποία εξαφανίστηκαν όσο βρισκόταν στη Ρωσία λόγω COVID. Στο σπίτι δεν είχαν βρεθεί ίχνη παραβίασης, ενώ λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για την κλοπή – μαμούθ η 55χρονη επέστρεψε στη χώρα της.

Παρά τις υποψίες πάντως των Αρχών, η έρευνα έγινε κανονικά, με τη σήμανση να «σαρώνει» τη μεζονέτα και τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις.

Τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είχε γίνει καμία ληστεία.