Τις επικίνδυνες και αντιεπιστημονικές απόψεις του για τον κοροναϊό και τα εμβόλια συνεχίζει να μοιράζεται στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε… ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Αυτή τη φορά, δείχνοντας ασέβεια προς όλους όσους νοσούν αυτή τη στιγμή με τον ιό και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητά να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα.

Aναφέρει μάλιστα ότι έχουμε φτάσει στην ανοσία καθώς το 50% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί και άλλο 20% έχει νοσήσει με κοροναϊό και άρα έχει αντισώματα. Βέβαια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στη χώρα μας έχουν καταγραφεί επίσημα συνολικά 433.021 (μέχρι τις 8 Ιουλίου), αριθμός που – ακόμα και με μαθηματική αναγωγή για τον πραγματικό αριθμό των μη καταγεγραμμένων κρουσμάτων – απέχει πάρα πολύ από το 20% του πληθυσμού…

Επίσης, στη βιάση του να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, ο Πετράκος αυτοαναιρείται, καθώς τελικά χρησιμοποιεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων – ναι, αυτών που αμφισβητεί τόσο καιρό – για να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του.

Ανάμεσα στα άλλα… ψεκασμένα που υποστηρίζει, αναφέρει ότι «μας κρύβουν φάρμακα» και πως τα «νοσοκομεία είναι άδεια από Covid και γεμάτα από παρενέργειες».

Διαβάστε την τελευταία του ανάρτηση:

«Από το Νοέμβρη ως τον Ιούνιο έφυγαν 12.000 άνθρωποι με Covid. Αυτούς τους μήνες είχαμε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, εστίαση και διασκέδαση ήταν ΚΛΕΙΣΤΑ!!! Και τώρα θα μας πουν οι οικονομικοί εκτελεστές ότι η “υπερμετάδοση” (για γέλια και μόνο η λέξη) γίνεται εκεί… Μήπως να ψάξετε ΠΟΥ χάσαμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και ΓΙΑΤΙ;;;;

Σίγουρα πάντως ΌΧΙ στη διασκέδαση και την εστίαση! Μήπως να ψάξετε ΠΟΙΟΙ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν το κακό;;; Ποιοι απέκρυψαν έως και φάρμακα που έχουμε;;;; Σταματήστε το παραμύθι!

-τα νοσοκομεία είναι άδεια από Covid… είναι γεμάτα από παρενέργειες…
-οι νοσηλείες μειώνονται συνεχώς
-οι θάνατοι έχουν εξαφανισθεί
-είναι κατά καλόκαιρο
-δεν υπάρχει 4ο κύμα και αηδίες πάρα μόνο στα ψεύτικα “κρούσματα”.
– έχει εμβολιασθεί το 50% των ενηλίκων

Και άλλο ένα 20% έχει περάσει Covid έχουμε φτάσει στην περιβόητη ανοσία!

-η μετάλλαξη Δ είναι πολλές φορές πιο ακίνδυνη από το αρχικό στέλεχος!

Δε μας νοιάζει που είναι πιο μεταδοτικό. Ανοίξτε τα όλα! Αφήστε μας να ζήσουμε! Φύγετε από το σβέρκο μας!!!».