Το «Σπίτι με το MEGA» είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής χρονιάς.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο γνωστός dj και μουσικός παραγωγός Αντώνης Δημητριάδης.

Μίλησε για το «Mega Star» και το «Σπίτι με το MEGA» που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Ήταν τέλεια, φοβερά. Το πολύ σημαντικό στην εκπομπή ήταν ότι αφορούσε τη δουλειά μου, τη μουσική.», είπε για την πιο θρυλική και μακροβιότερη μουσική της ελληνικής τηλεόρασης.

«Οι περισσότεροι είναι φίλοι. Το πολύ δύσκολο ήταν ότι κάθε εβδομάδα κάνεις μια νέα συναυλία. Κάθε φορά πρέπει να εξηγείς σε έναν άλλο καλλιτέχνη και μια ομάδα πως δουλεύει το πράγμα. Μιλάμε για διαφορά ωρών. Τελειώνει το γύρισμα, φεύγει για μοντάζ και μπαίνει ο επόμενος», τόνισε για το « Σπίτι με το MEGA», εκπομπή της οποίας ήταν μουσικός παραγωγός.

«Υπάρχουν γυρίσματα που τελείωσαν σε 5 ώρες, κι άλλα σε 15. Ένα από τα πιο γρήγορα γυρίσματα ήταν του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεωδορίδου και της Δέσποινας Βανδή το τελευταίο», ανέφερε.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια του τελευταίου Mega Star της σεζόν.

Καλεσμένος θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς σε όλη την εκπομπή και σε ένα μοναδικό unplugged ο Θοδωρής Φέρρης.

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε χαρούμενη είπε πως «περιβάλλομαι από αγάπη και σεβασμό και για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο».

«Ήταν δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο αλλά με τη μουσική σύμμαχο και οδηγό καταφέραμ να κάνουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα», είπε από πλευράς του ο Αντώνης Δημητριάδης.

«Η μουσική είναι το φάρμακο για όλα», τόνισε. «Η τηλεοπτική χρονιά ήταν πολύ πλούσια γιατί όλος ο κόσμος ήταν σπίτι. Το Mega Star είναι θρυλική εκπομπή. Είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν», δήλωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Το τραγούδι του καλοκαιριού είναι το Love Tonight, το Αεράκι…», ανέφερε κι αποκάλυψε ότι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και πολύ ωραία πράγματα την επόμενη σεζόν στο «Σπίτι με το MEGA».

«Μιλούσα τώρα με έναν εξαιρετικό συνθέτη που θα τον δείτε πρώτη φορά είναι ο κ. Σταμάτης Σπανουδάκης με τρομερούς καλεσμένους, θα είναι μια μαγική βραδιά», ανέφερε.