Ιστορία τρόμου στη Γαλλία, με θύτη μια γυναίκα από την Αφρική η οποία συνελήφθη από την αστυνομία και νοσηλεύεται πλέον σε ψυχιατρική κλινική. Και με το ένα της θύμα να είναι ο επιθετικός της Λοριάν, Γιοάν Βισά, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και η καριέρα του.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα πλησίασε τον επιθετικό της Λοριάν και του ζήτησε ένα αυτόγραφο για τον γιο της, με τον Κονγκολέζο επιθετικό να της το δίνει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η ίδια γυναίκα βρέθηκε το ίδιο απόγευμα στο σπίτι του Βισά. Όταν εκείνος άκουσε το κουδούνι και άνοιξε, η άγνωστη του επιτέθηκε με καυστικό οξύ με σκοπό να τον ακινητοποιήσει και να του απαγάγει το παιδί.

Λίγο αργότερα η ίδια δράστης υποδυόμενη την κοινωνική λειτουργό, έκλεισε ραντεβού στο σπίτι μιας γυναίκας που μόλις είχε γεννήσει. Εκεί της επιτέθηκε επίσης με καυστικό υγρό, άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να τη συλλαμβάνει λίγο αργότερα.

Η 32χρονη είπε στην αστυνομία πως ήταν έγκυος και έχασε το παιδί, με αποτέλεσμα να αναζητεί ένα μωρό προκειμένου να το παρουσιάσει στον άντρα της, γιατί διαφορετικά θα την εγκατέλειπε.

Το μωρό εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση, υγιέστατο, ενώ η 32χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και τις επόμενες μέρες θα περάσει από δίκη.