Έναν μίνι απολογισμό για τα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Κραΐόβα.

Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε θετική την εικόνα της ομάδας του στα έξι φιλικά που έδωσε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ για το παιχνίδι με τη ρουμάνικη ομάδα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον, παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια», ανέφερε για το ματς με την Κραΐόβα, ενώ για την προετοιμασία τόνισε: «Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς, όπως αυτός του Φορτούνη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

Για τα συμπεράσματα από το φιλικό: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον, παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια. Στο β’ δεν παίξαμε τόσο καλά λόγω κούρασης και ζέστης, αλλά δείξαμε καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να δούμε και την κούραση στο β’».

Για τον Κρίστινσον: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής δικός μας, τον υπολογίζουμε, μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με τη χώρα του και είναι εδώ να παλέψει για μία θέση».

Για το τι τον ικανοποίησε από την προετοιμασία στην Αυστρία: «Είχαμε θετική εικόνα, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία, αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα, διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας, μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά. Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τους μικρούς: «Θα έλεγα ότι είναι μία προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας, γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».