Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ούφα, με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού να στέκεται στην κόπωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του από την προετοιμασία.

«Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω οφείλεται στο ότι ήμασταν κουρασμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε τον Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Πορτογάλο να τονίζει ότι υπολογίζει κανονικά στον Σενεγαλέζο και τον περιμένει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports

Για το φιλικό: «Στο σημερινό και στο αυριανό ματς με την Κραϊόβα δουλεύουμε περισσότερο την διαχείριση της κούρασης, γιατί είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας. Είναι ματς που θα φορτώσουμε κάπως τους παίκτες με πιο πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλουμε όμως να δούμε τον χαρακτήρα μας και την απόδοσή μας. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω οφείλεται στο ότι ήμασταν κουρασμένοι. Οπότε αυτά τα ματς μας κάνουν να δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν είμαστε έτοιμοι».

Για όσα ζητάει από τους παίκτες του: «Θέλουμε τις γραμμές πιο μπροστά, να είμαστε δυναμικοί, να είμαστε εμείς ηγέτες στο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καινούριο για τον Ολυμπιακό, αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Εμείς θέλουμε την κατοχή, να είμαστε πιο κοντά στην περιοχή των αντιπάλων μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε σύστημα».

Για το αν θα ξαναδούμε φέτος το 3-4-3: «Εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας και το σύστημα που θα απαιτηθεί σε κάθε ματς. Η επιστροφή των Μπα και Σισέ ίσως μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε με τριάδα πίσω. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να ενσωματωθούν».

Για το αν υπολογίζει τον Σισέ: «Ο Σισέ ανήκει στο ρόστερ, εγώ θέλω και τον Σισέ, και τον Μπα. Υπολογίζεται κανονικά στην ομάδα. Τώρα που η αγορά είναι ανοικτή, μπορεί να γίνουν τα πάντα. Όλα είναι ανοικτά στον κόσμο του ποδοσφαίρου».