Ανοδική η πορεία των δελτίων ειδήσεων του MEGA για τον μήνα Ιούνιο, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα (Μάϊο) η ποσοστιαία αύξηση καταγράφηκε στο 36,5% στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 και αύξηση 25,5% στο σύνολο του κοινού.

Τον Ιούνιο, το Κεντρικό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ  στις 19:45 με την Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σημείωσε ποσοστό 8,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και ποσοστό 6,9% στο σύνολο του κοινού.

Το Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τις καθημερινές με την Δώρα Αναγνωστοπούλου και το Σαββατοκύριακο με την Μαριλένα Γεραντώνη, σημείωσε επίσης αύξηση συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα της τάξης του 22,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ τα ποσοστά του για τον μήνα έκλεισαν στο 9,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 7,6% στο σύνολο του κοινού.

Όλο και περισσότεροι τηλεθεατές επιλέγουν το MEGA για την ενημέρωσή τους αναζητώντας την πληρέστερη και καθαρή εικόνα των σημαντικών γεγονότων της ημέρας. Τα δελτία ειδήσεων του MEGA κερδίζουν συνεχώς το στοίχημα της δυναμικής, άμεσης και έγκυρης καταγραφής όλων των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες, χωρίς φίλτρα και περιορισμούς.