Την ομάδα της Ιταλίας θα αντιμετωπίσει αύριο, Πέμπτη 1 Ιουλίου, στις 17.15 το απόγευμα στην Τιφλίδα της Γεωργίας η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στον μικρό τελικό του world league super final.

Η Ιταλία έχασε με 10-8 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες θα βρεθούν στο τελικό απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Μιλώντας στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας για τον άτυχο ημιτελικό απέναντι στο Μαυροβούνιο, εκεί όπου η Εθνική όμαδα ηττήθηκε με 8-4, αλλά παράλληλα εκφράζοντας άποψη για τον αυριανό μικρό τελικό, ο Χριστόδουλος Κολόμβος υποστήριξε ότι η κακή ημέρα σε επιθετικές λύσεις στέρησαν από την Εθνική το δικαίωμα να βρεθεί στον τελικό. Η νίκη στον μικρό τελικό είναι πλέον μονόδρομος.

«Ήρθαμε στην Τιφλίδα – τόνισε – για να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Δυστυχώς μια κακή μέρα σε επιθετικό επίπεδο δεν μας έδωσε αυτό το δικαίωμα. Η άμυνα έπαιξε καλά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να κερδίσεις το Μαυροβούνιο και οποιαδήποτε άλλη ομάδα όταν δεν σημειώνεις γκολ. Κι εμείς υστερήσαμε στο σημείο αυτό».

«Στον αγώνα απέναντι στην Ιταλία θα διεκδικήσουμε την νίκη για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με το πολυπόθητο μετάλλιο».