Το πιο δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός (19:00, Novasports 1), ο οποίος αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ που παραδοσιακά συμμετέχει στους ομίλους του Champions League και αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην Αυστρία.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις νίκες επί των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ με 1-0, κοντράρονται με την αυστριακή ομάδα σε ένα πολύ δυνατό τεστ, όπου θα «μετρήσουν» δυνάμεις ενόψει και του δεύτερου προκριματικού γύρου που πλησιάζει.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτάει συνεχώς το πρωτάθλημα της χώρας και που συμμετέχει σταθερά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τους «32» του Europa League, οπου και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Βιγιαρεάλ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να ανεβάσει το χρόνο συμμετοχής της πρώτης ενδεκάδας, χωρίς όμως να έχει καταλήξει σε πρόσωπα, ενώ αναμένεται να ανακατέψει την… τράπουλα και πάλι. Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του αλλά και όσο περνάει ο καιρός να καταλήγει στο πλάνο που θα προτιμήσει ενόψει των δυο αναμετρήσεων για τον δεύτερο προκριματικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως και σήμερα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν δυο διαφορετικές ενδεκάδες, απλά όχι ανά ημίχρονο πιθανότατα, ενώ αύριο υπάρχει ακόμα ένα φιλικό, καθώς οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας από την Βουλγαρία.