Στις Φυλακές Τρίπολης, οδηγείται ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν δύο ανήλικα κορίτσια και κατείχε πορνογραφικό υλικό, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Με βούλευμα του ,το Δικαστικό Συμβούλιο Αγρινίου  απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου του για ακύρωση της προδικασίας.

Ο ιερέας, σε βάρος του υπάρχουν και σοβαρές καταγγελίες για βιασμό ανήλικης, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο στις 10 το πρωί και υπέβαλλε απολογητικό υπόμνημα χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Ο κληρικός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο οι αρμόδιοι έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του και η κυρία ανάκριση θα συνεχιστεί μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Πηγή εικόνας: karvasaras.gr

Σε βάρος του  49χρονου ιερέα, έγινε μήνυση από δυο αδελφές -που σήμερα είναι 27 και 22 ετών-  για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες.

Η δικηγόρος των δύο κοριτσιών έξω από το δικαστήριο δήλωσε,  πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η υπόθεση να γίνει αφορμή για να ανοίξουν κι άλλα στόματα.

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε και σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για να συμπαρασταθούν στις δύο αδελφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύλληψη του ιερέα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στη ντουλάπα μια 19χρονη ,η οποία φαίνεται ότι διέμενε στο σπίτι του κληρικού.