Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει (με βιντεοσκοπημένο μήνυμα) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του CEO της Pfizer Albert Bourla (θα συμμετάσχει σε απευθείας σύνδεση) και του Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Δείτε ζωντανά:

Σημειώνεται πως η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ πραγματοποιείται και φέτος διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας ενώ το μήνυμά της είναι «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον», δεδομένου ότι το ζητούμενο για τη χώρα σήμερα είναι μια μακροχρόνια διατηρήσιμη πορεία ανάπτυξης, η οποία θα φέρνει οφέλη για ολόκληρη την κοινωνία, και δεν θα έλθει νομοτελειακά, αλλά θα πρέπει να την κατακτήσουμε, κάνοντας σημαντικές αλλαγές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΕΒ σκοπεύει να αναδείξει τις βασικές προτεραιότητες, γύρω από τις οποίες θα αναπτύξει τις κύριες δράσεις του το επόμενο χρονικό διάστημα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο και την ευθύνη των ίδιων των επιχειρήσεων σ’ αυτή την πορεία.

Η υλοποίησή τους περνά μέσα από το διάλογο και τη σύνθεση απόψεων, γι’ αυτό και ο ΣΕΒ οργανώνει τη φετινή του ΓΣ, όχι ως μια σειρά παράλληλων μονολόγων, αλλά ως ένα πρακτικό διάλογο – ανοικτή συζήτηση γύρω από αυτές τις κεντρικές προτεραιότητες.