Στον δρόμο προς την Αθήνα, προκειμένου να πάρει μαζί της στην Αλόννησο την μικρή Λυδία, η οποία μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου θα μένει μαζί με την οικογένεια της Καρολάιν, βρίσκεται η μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από την Αλόννησο προς το Βόλο και από εκεί την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του ο δικηγόρος της, Θανάσης Χαρμάνης, προκειμένου να την μεταφέρει στην Αθήνα.

Μάλιστα, το όχημα του κ. Χαρμάνη εισήλθε στο γκαράζ του πλοίου, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπη η Σουζάνα Κράουτς με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Δείτε βίντεο με την άφιξη

Καταπέλτης για τον πιλότο η εισαγγελέας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εισαγγελέα έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της Καρολάιν.

Στο σκεπτικό της απόφασης, η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως σκληρό, ανάλγητο και ως άτομο που στερείται συναισθημάτων.

Στην εισαγγελική διάταξη, με βάση την οποία προσωρινά ανατέθηκε η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στη μητέρα της  δολοφονημένης  Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος χαρακτηρίζεται «ατομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών».

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται  στην  την εγκληματική  συμπεριφορά του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος  έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, να θυματοποιήσει ακόμα και το μόλις ενός έτους βρέφος  με την επιλογή του να το αφήσει πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυσέλιδη εισαγγελική διάταξη θεμελιώνεται βήμα βήμα το σκεπτικό με το οποίο αφαιρέθηκε ολικώς η γονική μέριμνα από τον δράστη του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.