Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Έτσι, ο Μολδαβός μπακ στάθηκε σε αυτό το γεγονός μιλώντας στο Olympiacos TV και τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε να χτίσουμε μία βάση για τη νέα χρονιά. Θα παίξουμε κάποια παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε αυτά που θέλουμε να περάσουμε στα επόμενα παιχνίδια όταν ξεκινήσει η χρονιά».

Για το φιλικό: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί δυσκολευτήκαμε σε κάποιες φάσεις του αγώνα κάποια στιγμή υποφέραμε αλλά είναι σημαντικό αυτό για να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε σε έναν αγώνα. Νικήσαμε και κρατάμε τις καλές εντυπώσεις».

Για την επιλογή της Αυστρίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας και τη διαφορά των καιρικών συνθηκών σε σχέση με την Ελλάδα: «Πιστεύω το αντίθετο θα ήταν πιο δύσκολο. Οπότε ήταν καλύτερο που ήρθαμε εδώ για να χτίσουμε τη φυσική κατάσταση. Είναι πιο ωραία να δουλέψουμε εδώ παρά στην Αθήνα».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και δεν έχω παίξει μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού, τους ξέρω γιατί είναι παγκοσμίως γνωστοί. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».