Το τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα δώσει την Τρίτη (29/6) ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Σάλτσμπουργκ στο Κίρχντορφ στις 19:00 ώρα Ελλάδας και μάλιστα αυτό θα είναι το πρώτο φετινό φιλικό των Πειραιωτών στην Αυστρία, στο οποίο θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου. Συγκεκριμένα, οι τοπικές Αρχές θα επιτρέψουν σε 200 άτομα να μπουν στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σάλτσμπουργκ.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 (τοπική ώρα), ενώ για να μπει κάποιος στο γήπεδο θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ κορωνοϊού (48 ωρών αντιγόνο τεστ, 72 ωρών PCR τεστ), αλλά και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό ότι έχει νοσήσει από τον ιό COVID-19.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στα πρώτα δύο φιλικά που έδωσε στην Αυστρία νίκησε την Βόλφσμπεργκ με 1-0 με γκολ του Χασάν και την Κράσνονταρ επίσης με 1-0 με γκολ του Σουρλή. Την Τρίτη (29/6) οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Σάλτσμπουργκ, ενώ οι Πειραιώτες θα δώσουν άλλα τρία φιλικά στην Αυστρία. Στις 30/6 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στις 2/7 με την Ούφα και στις 3/7 με την Κραΐοβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.