Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε άτυχος αφού υπέστη ρήξη χιαστού σε φιλικό προετοιμασίας. Ο διεθνής άσος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στο πλευρό του Φορτούνη. Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» επικοινώνησε άμεσα με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως «θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Να είσαι δυνατός, Κώστα!».

Μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Φορτούνη που έχει στο πλευρό του όμως όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα ο Έλληνας άσος θα επιστρέψει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον διευθυντή επικοινωνία της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, ωστόσο δεν αναμένεται να μπει άμεσα στο χειρουργείο αφού φέρεται να επιθυμεί να γεννήσει πρώτα η σύζυγός του που περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Φορτούνη βρέθηκαν από τις πρώτες ώρες τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης όσο και ο Τζον Φαν Σιπ με τους Έλληνες διεθνείς που τον κατέκλισαν με μηνύματα.