Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Όπως αναφέρει το thestival, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λίγο πριν τις 06:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην οδό Σταύρου Βουτυρά, κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ηλικίας περίπου 50 ετών, να βρουν τραγικό θάνατο.

Φωτό από thestival.gr

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο πραγματοποίησε επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τους δύο νεκρούς στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Αυτήν την ώρα παραμένει κλειστή η δυτική είσοδος της πόλης.

Φωτό από thestival.gr

«Μένω λίγο πιο πάνω, άκουσα τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και ήρθα. Το γκρίζο αυτοκίνητο πήρε παραμάζωμα δέντρα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ το λευκό όχημα ερχόταν. Ο οδηγός του λευκού οχήματος φορούσε ζώνη. Στο γκρι όχημα ο οδηγός λογικά δε φορούσε ζώνη, γιατί βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού, ανέφερε μιλωντας στο MEGA ο κ. Δημήτρης Μαλαμίδης, που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα.

«Σε αυτό το δρόμο αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, έχουν γίνει πολλά σοβαρά ατυχήματα. Πρέπει να ρυθμίσουν κάπως τα φανάρια. Πολλοί οδηγοί χάνουν τον έλεγχο και πέφτουν και πάνω σε σταθμευμένα οχήματα», πρόσθεσε ο ίδιος.