Ο κόσμος αδημονεί να επιστρέψει στα γήπεδα. Να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά, καθώς εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και οι φίλαθλοι θα μπορούν πλέον να παραβρίσκονται κανονικά (μέχρι κάποιου ποσοστού) στα γήπεδα. Αλλά μόνο εάν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει σε διάστημα εξαμήνου και μόνο εφόσον δείξουν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο!

Με βάση αυτή την οριστική απόφαση της Κυβέρνησης και των ειδικών, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους οπαδούς για το πώς γίνει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ποιοι θα έχουν δικαίωμα να τα αποκτήσουν. Μάλιστα, εξηγείται αναλυτικά τι πρέπει να συμβεί για να πάρει κάποιος διαρκείας και να μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  1. Πλήρως εμβολιασμένοι
  2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.»