Ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε με σκορ 80-55 του Πανερυθραϊκού, ξεκινώντας με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα play-offs Α2 Ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανέβασαν τη διαφορά ακόμα και πάνω από τους 20 πόντους παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β ήταν φανερά καλύτερα, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και μην αφήνοντας τον Πανερυθραϊκό να πλησιάσει πολύ στο σκορ, κρατώντας έτσι τα ηνία. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ωραίες συνεργασίες και κυρίως προσπάθησαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό με σκοπό να πετύχουν εύκολους πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 35-26 υπέρ των Πειραιωτών.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός Β δεν κατέβασε ταχύτητα συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς. Έτρεξε αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλε τα μακρινά σουτ και αυτό είχε ως συνέπεια η διαφορά να ανέβει σε διψήφια επίπεδα, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα των ερυθρόλευκων.

Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους ερυθρόλευκους να ανοίγουν την απόσταση τους στο σκορ και εν τέλει να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Basket League.