Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία έμεινε ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο, με τον 66χρονο τεχνικό να τονίζει τη δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος

Για την απόδοση κόντρα στη Γαλλία: «Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ρωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά απ’ ό,τι στο ματς κόντρα στη Γερμανία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί και με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το Βέλγιο: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι».

Για την ξεκούραση που θα έχει η ομάδα του: «Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».