Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την αξιολόγηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού τις προηγούμενες μέρες, είναι έτοιμος πλέον να πάρει αποφάσεις σχετικά με την ενίσχυση του Τριφυλλιού από το μεταγραφικό παζάρι, αλλά και να ξεκινήσει μια σειρά από αποδεσμεύσεις.

Ο σέρβος τεχνικός έχει εκφράσει τα «θέλω» του στη διοίκηση των Πρασίνων σχετικά με τις μεταγραφές και επιθυμεί την απόκτηση στόπερ, χαφ και εξτρέμ, που θα προορίζονται για θέσεις βασικών.

Μετά την απόκτηση του Κώτσιρα, ο Παναθηναϊκός προχωρά για την ενίσχυσή του και σειρά παίρνουν οι τρεις παραπάνω θέσεις, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει δημιουργήσει μια λίστα με τα ονόματα των παικτών που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Αυτά δεν έχουν γίνει γνωστά, τουλάχιστον προς το παρόν, ενώ μοιάζει δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει ακόμη μια προσθήκη πριν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος.

Ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και ένα καθαρό «εξάρι», και μάλιστα αμέσως, ενώ θεωρείται δεδομένη και η κίνηση για εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού θα προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων στο προσεχές διάστημα, με τους Αϊτόρ και Σαβιέρ να είναι οι δύο που είναι κοντά στην έξοδο, ενώ είναι σημαντικό πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από τις τρεις θέσεις που είναι γνωστό ότι κοιτάζει παίκτες εδώ και καιρό, έχει ανοιχτά τα ραντάρ του και για τερματοφύλακα.