Σε κατηγορηματική διάψευση ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος ζήτησε να μη προφυλακιστεί προέβη μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι ζήτησε να μη προφυλακιστεί. Ζητά την παραδειγματική του τιμωρία με μια πράξη που ομολόγησε. Δεν είπε τέτοια φράση. Έτσι όπως το δημοσίευσαν, όποιοι το δημοσίευσαν, δεν έχει καμία σχέση» σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος δεν έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα του θύματος. «Εάν ήταν αυτή η θέση του δεν θα ήμουν συνήγορός του αυτή τη στιγμή. Ήταν η προϋπόθεση που έβαλα να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με ευπρέπεια και προφανώς θα τιμωρηθεί» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τόσο ο ανακριτής όσο και ο 32χρονος πιλότος ζήτησε να γίνει εξέταση μαρτύρων, ενώ όπως επανέλαβε, ο συζυγοκτόνος δεν ζήτησε να οριστεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει.

«Να αναμένεται εξελίξεις σε ότι αφορά στην δικογραφία» τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης, υποστηρίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο 32χρονος δεν είχε συνεργό στο έγκλημα. «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Είτε συνεργό είτε τρίτο πρόσωπο γενικά στην οικογένεια, όχι».

Τέλος, σχετικά με την κάρτα μνήμης από τις κάμερες καταγραφής στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ο συζυγοκτόνος δεν αμφισβητεί ότι αφαίρεσε την κάρτα αλλά «θέτει εντελώς διαφορετική ώρα και διάσταση για το πότε την αφαίρεσε. Την αφαίρεσε μετά την πράξη».