Πολλά κοινά στοιχεία με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει η εξιχνίαση ενός εγκλήματος στη Γαλλία. Πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση εξαφάνισης μιας 33χρονης νοσηλεύτριας και μητέρας δύο παιδιών.

Παρά τις έρευνες που στην περίπτωση της Γαλλίδας συνεχίζονται επί 6 μήνες πτώμα δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ μόλις χθες οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θεωρούν το σύζυγό της βασικό ύποπτο της ενδεχόμενης δολοφονίας της.

Το χρονικό

Ο Σεντρίκ και η Ντελφίν Ζουμπιλάρ ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Τουλάχιστον αυτό έδειχναν οι φωτογραφίες που μοιράζονταν στο διαδίκτυο με τους φίλους τους.

Η 33χρονη Ντελφίν, νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Τουλούζης, το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου σύμφωνα με το σύζυγο της, βγήκε από το σπίτι για να πάει βόλτα τα δυο σκυλιά της οικογένειας. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Οι συνάδελφοι της έκαναν πορεία κρατώντας τη φωτογραφία της. Ανάμεσα τους και ο σύζυγος της. Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία τον έκρινε ως βασικό ύποπτο του φόνου της συζύγου του.

Έξι μήνες μετά, παρά τις έρευνες, το πτώμα δεν έχει βρεθεί. Πρόκειται για το τέλειο έγκλημα ή η Ντελφίν έφυγε για να ξεφύγει από το σύζυγό της;