Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά στα μεταγραφικά με την τρέχουσα εβδομάδα να αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ κι ενός κεντρικού χαφ με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε επαφές με παίκτες και να θέλουν να «τρέξουν» τις εξελίξεις ώστε να τους έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και για ένα δεύτερο αριστερό μπακ, πίσω από τον Χουάνκαρ, με την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη να φαίνεται πως ξεχωρίζει. Ο πρώην άσος του Ατρόμητου ανήκει στη Σεντ Ετιέν αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε δανεικός στην τουρκική Χατάι (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), η οποία όμως δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν του ενός εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η γαλλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κατράνη διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης και μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει αυτή την περίπτωση.