Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που φέρνει για τον θάνατο – μυστήριο του επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της φημισμένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Σαν κάτι να τον βασάνιζε τις περασμένες δέκα τουλάχιστον μέρες» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

«Έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο κρατούσε πράγματα μέσα του», προσθέτει.

Το χειρόγραφο σημείωμα

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα, με κυριότερο απ’ αυτά, γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα γνωστοποιώντας του ότι του αφήνει την περιουσία του ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Ήταν μόνο αυτός και ο αδερφός του. Μαζί δημιούργησαν από το μηδέν, κυριολεκτικά, μια ταβέρνα που έμελλε να γίνει αγαπημένο στέκι. Δεν ήταν απλά μια ταβέρνα με καλό φαγητό αλλά ένας τόπος συνάντησης βαρυσήμαντων προσωπικοτήτων απ’ όλους τους χώρους.

Σαν κάτι να τον απασχολούσε

Σύμφωνα με ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο, «ο Σταύρος έδειχνε τον τελευταίο καιρό σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό, που να τον είχε καταβάλει. Έδειχνε με την συμπεριφορά του ότι τον απασχολούσε να κλείσει εκκρεμότητες, χωρίς όμως να εξωτερικεύει σχέσεις και συναισθήματα. Πάντως είχε παρατήσει μέχρι και το γυμναστήριο ενώ όλοι οι φίλοι του ξέρουμε πόσο αγαπάει να φροντίζει το σώμα του».