Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή.

Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του Σταύρου Δογιάκη και να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του.

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη αναγνωρίστηκε από συγγενή του, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού, στην Αγία Παρασκευή.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», στην Κάντζα, βρέθηκε στο έδαφος, μπρούμητα, έξω από το αυτοκίνητό του, πυροβολημένος στο κεφάλι και μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχε ένα όπλο, με το οποίο εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, που είχε εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 53χρονος πήγε σε ένα γάμο και έκτοτε αγνοείτο.

Αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί τού επιχειρηματία πηγαίνουν και άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξετάσουν και αυτοί τις συνθήκες του θανάτου του Σταύρου Δογιάκη.

Σκηνικό εγκλήματος η ταβέρνα

Να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη ταβέρνα «Κρητικός» του εκλιπόντος, την Πρωτομαγιά του 2018, είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός και φερόμενος ως εμπλεκόμενος με τη μαφία της νύχτας, Σπύρος Παπαχρήστος.

Άγνωστοι είχαν μπει στην ταβέρνα και είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Παπαχρήστο, ενώ η Αστυνομία είχε κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους ανθρώπους της νύχτας.