Συγκλονίζουν όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της.

O κ. Αθανάσιος Χαρμάνης μίλησε για την χαροκαμένη μάνα της Καρολάιν. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της» σημείωσε ο δικηγόρος μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων, όπου έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο πιλότος.

«Στη δεύτερη κηδεία του παιδιού της (σσ. στο μνημόσυνο για τα 40 της Καρολάιν), συνειδητοποίησε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» συμπλήρωσε.

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της Λυδίας

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών αναφορικά με την επιμέλεια της κόρης της 20χρονης και του 32χρονου.

Όπως είπε, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να «αντιμετωπιστεί άμεσα» και εκτίμησε πως «κατ’ αρχήν πρέπει να υπάρξει και μία συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης σημείωσε πως οι δύο οικογένειες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. «Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αγάπη για το παιδί. Θα βρουν την ιδανικότερη λύση. Μεταξύ τους υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση», είπε.

Μιλώντας για τη Σούζαν Κράουτς, είπε ότι είναι μια γυναίκα που υποστηρίζεται από προσωπικό, έχει καλή οικονομική κατάσταση και ότι δουλεύει από μικρή στην Αλόννησο.

Ο κ. Χαρμάνης χαρακτήρισε το νησί των Σποράδων «ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί, τουλάχιστον μέχρι μια ηλικία».

Τέλος, για τον πιλότο είπε: «Ο άνθρωπος αυτός βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια της Καρολάιν, αλλά όλο το νησί».