Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού Variety, η αμερικανίδα ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ θα συμμετάσχει στην δεύτερη σεζόν της σειράς «Τeheran» (Τεχεράνη). Ως γνωστόν η πρώτη σεζόν είχε γυριστεί στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα θα γίνουν και τα γυρίσματα της δεύτερη σεζόν «παρά την συνεχιζόμενη νομική διαμάχη σχετικά με τη χρήση κεφαλαίων που διατίθενται στον ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό για την παραγωγή ενός σόου στο εξωτερικό».

 Η πρώτη σεζόν που περιέγραφε την «οδύσσεια» ενός πράκτορα της Μοσάντ (Νιβ Σουλτάν) σε μυστική αποστολή στην Τεχεράνη, παίχθηκε μέσω της πλατφόρμας Apple TV Plus πέρσι το καλοκαίρι και έγινε παγκόσμια επιτυχία.

 Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, ο ρόλος της οκτώ φορές υποψήφιας για Οσκαρ ηθοποιού (φέτος ήταν η όγδοη για το «Τραγούδι του Χιλμπίλη»), θα είναι εκείνος της Μαρζάν Μονταζερι, μιας βρετανίδας που ζει στην Τεχεράνη. Δημιουργοί της «Τεχεράνης» είναι οι Μοσέ Ζόντερ, Ομρι Σενχάρ, Ντάνα Εντεν και Μαόρ Κον ενώ σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν ο Ντάνιελ Σιρκίν.

Η δεύτερη σεζόν της Τεχεράνης είναι μια από τις παραγωγές που εξυπηρετεί φέτος το Αthens Film Office.