Για το τηλεφώνημα που τη σόκαρε, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής την περασμένη Παρασκευή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος, η οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς με το έγκλημα από την πρώτη στιγμή, είπε πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία, γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή».

Ωστόσο, συμπλήρωσε πως χαίρεται που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση «γιατί πιστεύω πως θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά».

«Βλέπω από κάποιες πληροφορίες που φτάνουν, από κάποια γεγονότα που φαίνεται ότι οδήγησαν την κοπέλα να πάρει την απόφαση να χωρίσει, φαίνεται ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από έναν συγκεκριμένο χώρο» είπε σε άλλο σημείο και επανέλαβε πως δεν θα ήθελε να συμπληρώσει κάτι άλλο σχετικό με το τηλεφώνημα.

Το τηλεφώνημα που την σόκαρε

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, η έμπειρη δημοσιογράφος έκανε τη μία ερώτηση μετά την άλλη στον άγνωστο μάρτυρα και από τις αντιδράσεις της έδειχνε πως βρισκόταν σε σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. Επρόκειτο για πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, φάνηκε να καταλαβαίνει πράγματα για τη νύχτα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Πω πω τι μου λες τώρα» έλεγε και ξαναέλεγε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να πιστέψει όσα της έλεγε το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.