Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πριν μερικές μέρες τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον νέο τεχνικό των πράσινων να έχει ξεκινήσει τη δουλειά στο πράσινο ρόστερ, αλλά να κοιτάζει και την ενίσχυση του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος προπονητής έχει ξεχωρίσει που έχει ανάγκη από ενίσχυση ο Παναθηναϊκός και μετά τις αποφάσεις που θα πάρει για τις αποδεσμεύσεις, έχει ήδη ζητήσει ήδη παίκτες για τρεις συγκεκριμένες θέσεις και μάλιστα θέλει να έχει τους νέους ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο ρόστερ του.

Η θέση που φαίνεται πως «καίει» τον Γιοβάνοβιτς είναι αυτή του κεντρικού χαφ, για αυτό και αναμένει άμεσα μετά από επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση να αποκτηθεί ο ιδανικός ποδοσφαιριστής, ενώ από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν επιπλέον στόπερ, αλλά και έναν εξτρέμ, με τον Σέρβο να έχει εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν στο τριφύλλι και να θέλει να κάνει διορθωτικές κινήσεις για τη νέα χρονιά.

Προς το παρόν δεν «παίζει» κάποιο όνομα στο πράσινο ρεπορτάζ, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να φτάνουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει τη δική του λίστα.