Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA STAR παραχώρησαν οι τραγουδιστές Marcus & Martinus, τα δίδυμα αδέρφια από την Νορβηγία που κάνουν διεθνή καριέρα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Οι δύο τραγουδιστές αναφέρθηκα στο νέο τους τραγούδι, το «Belinda», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

«Ξεκινήσαμε αυτό το κομμάτι σχεδόν πριν δύο χρόνια. Περιμέναμε λόγω του κορωνοϊού και όταν πήγαμε στο στούντιο ακούσαμε κάποια πρώιμα demo του παραγωγού και του είπαμε αυτό το κομμάτι το ξέρουμε ότι δεν είναι τυπικό για Μάρκους και Μαρτίνους, αλλά θέλαμε να το ηχογραφήσουμε. Το δουλεύουμε σχεδόν δύο χρόνια πριν γίνει trend» σημείωσαν.

Όπως είπαν δεν προτίθενται να βγάλουν σύντομα νέο άλμπουμ, και έτσι θα επικεντρωθούν σε singlesκαι διάφορα κομμάτια. «Θα βγουν αρκετά κομμάτια φέτος ετοιμαστείτε».

Στο ερώτημα τις τους έλειψε τον καιρό της πανδημίας ήταν σαφείς. «Μας έλειψαν περισσότερο οι συναυλίες και να γνωρίζουμε τους φανς μας. Το καλό είναι ότι περάσαμε αρκετό χρόνο με την οικογένειά μας πήραμε και έναν σκύλο που είναι ακόμα μικρός».

Παράλληλα, τα δύο αδέρφια θυμούνται ιδιαίτερα θετικά τις φορές που επισκέφτηκαν την Ελλάδα.

«Ήταν ημέρα θετικής ενέργειας. Οι φανς ήταν εκστασιασμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι. Ήταν πολύ ευχάριστο και ανυπομονούσαμε για την επιστροφή μας. Έχουμε έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε να ερχόμαστε. Ελπίζουμε μετά το lockdown».

Σχετικά με την πορεία τους στη διεθνή μουσική σκηνή, οι δύο καλλιτέχνες επισήμαναν: «Επειδή ξεκινήσαμε πολύ νωρίς έπρεπε να θέσουμε προτεραιότητες. Δε βλέπαμε τους φίλους μας διότι ταξιδεύαμε συχνά, έπρεπε να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Όμως μεγαλώνουμε η μουσική μας ωριμάζει μαζί μας και επηρεάζεται από αυτά που μας αρέσει να ακούμε. Και φυσικά μεγαλώνει μαζί μας και το κοινό».

Τέλος, τόνισαν ότι το μεγαλύτερο όνειρό τους είναι μια παγκόσμια περιοδεία.