Η ερμηνεύτρια, με τη χαρισματική φωνή και τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρναίικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το κλασικό «Μέχρι να βρούμε ουρανό» σε μουσική του Στέλιου Φωτιάδη και στίχους τους Σαράντη Αλεβιζάτου.

Από τα «Ό, τι και να γίνει θυμήσου», «Δεν έχω πολλά»,  μέχρι το «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», η Γλυκερία ξεδιπλώνει το άλμπουμ της μακρόχρονης μουσικής της καριέρας στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στην μαγική βραδιά που έχει ετοιμάσει η Γλυκερία δίπλα της σε ρόλο παρουσιαστή ο σπουδαίος μουσικός και παρουσιαστής Δημήτρης Σταρόβας.

«H εκπομπή αυτή στον έναν χρόνο περίπου της λειτουργίας της έχει φιλοξενήσει πάρα πολλούς ερμηνευτές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Έχω δει σαν θεατής τις περισσότερες από αυτές. Απόψε όμως δεν είμαι θεατής, βρίσκομαι εδώ, κάτι το οποίο σχεδόν απαίτησα, για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί απόψε οικοδέσποινα είναι η Γλυκερία» ανέφερε η Δημητρής Σταρόβας.

«Όταν λες καλά πράγματα ομορφαίνεις πολύ. Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ μαζί μας» ανέφερε από την μεριά της η ερμηνεύτρια.

«Στο σπίτι με το ΜEGA θα περάσουμε τέλεια».