Εντυπωσιακές επιδόσεις σημειώνει το ενημερωτικό πρόγραμμα του Mega με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Η στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά καλύπτεται καθημερινά από το Mega με απόλυτο σεβασμό στα πρόσωπα αλλά κυρίως με πλήρη κάλυψη όλων των πλευρών και με άμεση ενημέρωση του κοινού.

Καθημερινές αποκαλύψεις, αναλύσεις και συνεχής ενημέρωση για τη δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ετσι, οι ενημερωτικές εκπομπές του Μεγάλου Καναλιού και τα δελτία ειδήσεων βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης αυτές τις ημέρες.

Αιχμή του δόρατος η ενημερωτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η οποία χθες ξεπέρασε ακόμη και το 30% ενώ ο μέσος όρος στο σύνολο έφτασε το 27,2% και στο δυναμικό κοινό το 27%.

Η εκπομπή έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση, ειδικά με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και για την πρωϊνή εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» η οποία έφτασε μέχρι και 19% σε τηλεθέαση ενώ ο μέσος όρος ξεπέρασε το 12%.

Υψηλή τηλεθέαση και για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega που ξεπέρασε το 13%.

Από την Πέμπτη, όταν και βγήκαν στο φως τα συγκλονιστικά γεγονότα, το Mega κινητοποίησε το σύνολο του δημοσιογραφικού τομέα. Με συνεχείς συνδέσεις, έκτακτη επικαιρότητα και αποκαλυπτικές ειδήσεις, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστικό κανάλι για την σφαιρική ενημέρωση των πολιτών.