Με ιδιαίτερη ψυχραιμία ομολόγησε την πράξη του ο 32χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος παραδέχθηκε: «Εγώ το έκανα».

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, φέρεται να είπε ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη σκηνοθεσία της ληστείας, διότι δεν ήθελε η κόρη τους να μείνει χωρίς μητέρα και πατέρα.

Ο ίδιος, συνεχίζοντας να βάζει το παιδί μπροστά -για χάρη του οποίου ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να παίξει θέατρο μέχρι τέλους– δηλώνει πως θέλει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να του επιβληθεί η όποια ποινή, με το «βλέμμα» στο παιδί του.

Όλες του οι αναφορές του στους αστυνομικούς περιστρέφονται γύρω από την κόρη του, η οποία είναι καταδικασμένη να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα της, επειδή εκείνος της αφαίρεσε τη ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

«Να πάμε να τελειώσουμε, να εκτίσω την ποινή μου και να επιστρέψω να αναλάβω τη φροντίδα της κόρης μου» φέρεται να είπε σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο ίδιος

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 32χρονος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η 20χρονη τον έσπρωχνε και τον χτυπούσε, ενώ το μοιραίο βράδυ -όπως ισχυρίστηκε- είχαν προστριβές με αφορμή το μωρό.

Ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, το κρατούσε και παρολίγον να του πέσει από τα χέρια του. Όταν το είδε η Καρολάιν, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του συζύγου, εξοργίστηκε και του φώναξε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον άφησε με το μωρό να κοιμηθεί στο σαλόνι και εκείνη ανέβηκε για ύπνο στη σοφίτα. Κατόπιν του έστειλε μήνυμα: «you are stupid», ενώ από την έρευνα στο ιστορικό του browser στο κινητό της προέκυψε ότι έψαξε κατάλυμα – προφανώς για να μείνει αλλού. Αργότερα, ο 32χρονος ξύπνησε κι ανέβηκε στη σοφίτα, έβαλε το μωρό στην κούνια και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Κατά την εκδοχή που παρουσίασε στην ομολογία του, η 20χρονη ξύπνησε και άρχισε να τον βρίζει.

Ο πιλότος υποστήριξε ότι του είπε κάτι του τύπου: «Δεν σε θέλω ούτε εσένα ούτε το μωρό» και – κατά τα λεγόμενά του – η 20χρονη έσπρωξε και πέταξε το μωρό στην κούνια.

Εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του, ανέβηκε από πάνω της και την έπνιξε με το χέρι, πιέζοντας το πρόσωπό της ένα μαξιλάρι.