Θεωρούσε ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Έστησε με κινηματογραφικό τρόπο ένα άλλοθι βασιζόμενος στο σενάριο της βίαιης ληστείας που κατέληξε σε φόνο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Μπροστά στις κάμερες έπαιζε το θέατρο του συντετριμμένου πατέρα προβάλλοντας το μωρό του και το παραμύθι του ερωτευμένου ζευγαριού. Ωστόσο, τον πρόδωσε η τεχνολογία.

Ο λόγος για τον 32χρονος Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αργά το βράδυ της Πέμπτης συγκλόνισε την Ελλάδα ομολογώντας την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Πώς οι Αρχές κατάλαβαν ότι ο πιλότος έλεγε ψέματα

Το MEGA παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο «φωτιά» που ώθησε τις αρχές στο να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να φτάσουν στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από ηλεκτρονική ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ του κινητού της άτυχης μητέρας, ήρθε στην επιφάνεια ένα φωτογραφικό καρέ το οποίο παρουσιάζει τον 32χρονο αγκαλιά με το βρέφος στο σαλόνι, την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεσή του, είχαν ήδη εισβάλλει στο σπίτι οι υποτιθέμενοι ληστές.

Το κινητό τηλέφωνο της Καρολάιν ήταν συνδεδεμένο με την κάμερα που διατηρούσε το ζευγάρι στο σαλόνι προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί το παιδί, μια λεπτομέρεια που ο 32χρονος φαίνεται να παρέλειψε και η οποία τελικά τον «έκαψε».

Το «ξεσκέπασμα» του πιλότου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν, έπαψαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας την στιγμή που ο πιλότος τελικά ομολόγησε.

Οι Αρχές είχαν τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά.

Όπως είχε ισχυριστεί, οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Τα χρήματα αυτά δεν υπήρξαν ποτέ, ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του.

Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Ο 32χρονος κατάλαβε ότι όλα έχουν τελειώσει μόλις έφτασε στη ΓΑΔΑ, γι΄ αυτό και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς.

Έμεινε πιστός στο αφήγημά του μέχρι και την τελευταία στιγμή, ρίχνοντας το φταίξιμο στη γυναίκα του.