Σοκ στην Κατερίνη από άγριο έγκλημα που έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας. Άνδρας βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.

Η στυγερή δολοφονία εξιχνιάστηκε, με έναν 58χρονο άντρα από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 45χρονου θύματος να συλλαμβάνεται.

Ο 58χρονος ομολόγησε τα πάντα, αλλά δεν εξήγησε τι όπλισε το χέρι του και γιατί έκανε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.

Πρόκειται για έναν άνδρα που μένει στην ίδια περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη, ήταν κομμωτής στο επάγγελμα.

Τον 45χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του από τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε από περαστικούς η απανθρακωμένη σορός του η οποία και ταυτοποιήθηκε. Η αρχική εξέταση έδειξε πως το θύμα είχε καεί ζωντανό.

Ξεσπάει η αδερφή του θύματος

“Αυτός που έκαψε και σκότωσε τον αδερφό μου θα τιμωρηθεί”, λέει η αδελφή του 45χρονου άνδρα, που βρήκε φρικιαστικό θάνατο.

Η γυναίκα περιγράφει τις ώρες αγωνίας που είχε ζήσει η οικογένεια του, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14-06-2021). “Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα”, αναφέρει η αδερφή του 45χρονου.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της Κατερίνης παραμένουν σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Η εικόνα του απανθρακωμένου πτώματος με μια κουκούλα στο κεφάλι προκαλεί ανατριχίλα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες.