Απευθείας πτήσεις από Αυστρία προς Σκιάθο, Πάρο και Νάξο, ξεκίνησε η ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY express.

Τα δρομολόγια προς τα τρία δημοφιλή ελληνικά νησιά, θα πραγματοποιούνται μέχρι και τον Οκτώβριο από δύο αυστριακά αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες από την Αυστρία έχουν πλέον τη δυνατότητα να «πετούν» από τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz απευθείας προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο.

Μέσω στρατηγικής συμφωνίας της SKY express με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά η τουριστική κίνηση και να ενισχυθεί η οικονομία των συγκεκριμένων νησιών, με την εισροή μεγάλου αριθμού τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από την Αυστρία.

«Είναι γνωστή η προτίμηση των αυστριακών ταξιδιωτών προς τα ελληνικά μας νησιά. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και τον τουρισμό περίοδο, στην SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους», λέει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, πρόεδρος ΔΣ SKY express και προσθέτει: «Οι απευθείας πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς».