Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογιώργη στο «φλΕΡΤ» ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος εκτός από τον «Οθέλλο» στον οποίο θα πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι, μίλησε για την ευθύνη των ηθοποιών απέναντι στον κόσμο.

«Έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και την ευθύνη απέναντι σε εκείνους που έχουν πληρώσει για να σε δουν. Έχουμε ευθύνη, όπως και τώρα που μιλάμε, έχω ευθύνη για το τι θα πω και πώς θα το πω. Όσο περνούν τα χρόνια, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κρατάς ζεστή την καρδιά και τη ματιά και την ψυχή και να μην φοβάσαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει. Φοβόμαστε τους συναδέλφους μας, το συνάφι μας είναι σαν τις παρέες των νέων, η γοητεία είναι σαν είναι ελεύθερος», σχολίασε.

Στην ερώτηση για το πώς θα ήθελε να ήταν ο κόσμος απάντησε: «Θα ήθελα να έχει εξαλειφθεί η βλακεία. Αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος».

Όσο για το πώς βλέπει το καλοκαίρι και τον χειμώνα που έρχεται: «Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά. Πρέπει να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος».