Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Το άψυχο σώμα του άνδρα εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής «χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας στην περιοχή Πολίχνη της Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του seleo.gr τον άνδρα φέρεται να εντόπισε νεκρό, στο ρέμα Ξηροποτάμου, πίσω από το στρατόπεδο Καρατάσιου, ο αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό οχήματος που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην ίδια περιοχή.

«Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα» αναφέρει η πυροσβεστική.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους.

Ενώ μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.