Στην κάμερα του Mega Star μίλησε ο Μπάμπης Στόκας, αναφερόμενος στη δύσκολη χρονιά με την κοροναϊό, τον νέο δίσκο των ΠΥΞ ΛΑΞ και την ιστορία τους.

«Κάναμε πράγματα αυτό το χρόνο, αλλά μπροστά σε αυτά που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, καθίσαμε. Τώρα ελπίζω να φτιάξει αυτό το πράγμα γιατί έχει ξεπεράσει το οριακά. Η μουσική έπρεπε να είναι παρούσα σε όλη αυτή την ιστορία. Ήταν λειτούργημα για εμένα αυτό που έκανε το “Σπίτι με το Mega”, για τους ανθρώπους που έμεναν μέσα στο σπίτι τους. Δεν είχα καμία όρεξη να τραγουδήσω. Στη μουσική πρέπει να συμμετέχει ο κόσμος. Μόνος σου το κάνεις σπίτι σου, ή με τους φίλους σου. Αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν υπάρχει η αντίδραση του κόσμου», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Ο δίσκος “Μέσα απ’ τις φωνές των φίλων” ήρθε σαν ιδέα μέσα στην καραντίνα. Ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε για πλάκα. Είχαμε κάποια τραγούδια και σκεφτήκαμε κάποιους ανθρώπους που θα ήταν ωραίο να τα τραγουδήσουν. Τους πήραμε και ήρθαν και αυτοί. Είναι ένας χαλαρός δίσκος», εξήγησε ο ίδιος για το νέο δίσκο.

«Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έχουν πάρει άπειρη αγάπη από τον κόσμο. Παίξαμε πρόπεσι με τον Φίλιππο και είχαμε πει ότι αν δούμε στο κοινό συνομήλικούς μας, θα το σταματήσουμε το έργο. Μας έχουν δει πολλές φορές. Η έκπληξη ήταν ότι βλέπαμε 15χρονα και 16χρονα παιδιά. Τελικά το τραγούδι δεν έχει ηλικία», ανέφερε.

«Αυτή η μπάντα έκανε τραγούδια για την πλάκα της και για τον εαυτό της, δεν έκανε τραγούδια για κανέναν άλλο. Έπρεπε να μας αρέσουν εμάς, και αυτό είναι το μυστικό για να αρέσει και στους άλλους. Δεν ξέραμε τι κάναμε, αλλά πάντα υπήρχε ο στόχος να βγάλουμε ένα δίσκο που να μας αρέσουν όλα τα τραγούδια», είπε κλείνοντας ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας: