Νετς έτοιμοι για όλα!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντόνοβαν Μίτσελ, που μέτρησε 37 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οι Γιούτα Τζαζ έφθασαν σε μια τεράστια νίκη (117-111) απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς, έκαναν το 2-0 στη σειρά και έδειξαν πως έχουν το… know how για να φθάσουν στους τελικούς της Δύσης.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, οι Τζαζ έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, με τον Μίτσελ να βγαίνει μπροστά, έχοντας καταλυτικό ρόλο στη δεύτερη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Κλίπερς, που έχασαν πάλι στις… λεπτομέρειες…

Πιο αναλυτικά, 29 πόντους είχε για τους Κλίπερς ο Ρέτζι Τζάκσον, 27 ο Πολ Τζορτζ και 21 ο Καουάι Λέοναρντ, που δεν ήταν στα… στάνταρ του.

Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα της Γιούτα, με τον Μίτσελ να… πατάει γκάζι και να δίνει από νωρίς το προβάδισμα στους Τζαζ, οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο με σκορ 30-29.

Ο σταρ των Γιούτα πήρε από το χέρι την ομάδα του και με ένα εκπληκτικό σερί έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 66-53, δίνοντας έτσι ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι Γιούτα μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στην τρίτη περίοδο, φθάνοντας τη διαφορά μέχρι και στο +19, με τους Ινγκλς, Μίτσελ και Μπογκντάνοβιτς να κάνουν ό,τι θέλουν απέναντι στην άμυνα των Κλίπερς, που έδειχνε… τρακαρισμένη.

Ωστόσο, η ομάδα του LA βρήκε απαντήσεις και με ένα σερί 12-0 μπήκε και πάλι στο… κόλπο, ενώ ακολούθησε ακόμη ένα με 11-1, μειώνοντας έτσι στους 7 πόντους τη διαφορά στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου.

Οι Τζαζ ωστόσο κράτησαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα μέχρι το τέλος και έφθασαν σε μια σπουδαία νίκη, κάνοντας έτσι το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-29, 36-24, 27-33, 24-25