Η Ούρσουλα τινάζει τα πλούσια, πλατινέ μαλλιά της που μοιάζουν με τα διαμάντια στο καντράν των ολόχρυσων ρολογιών, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Χρειάζεται προσοχή.

Στην κατάλευκη, κοσμοπολίτικη Mykonos κάποιοι κλέβουν ρολόγια και κοσμήματα, στην Αθήνα όμως, σύμφωνα με σοβαρούς ανθρώπους στον χώρο της τέχνης, πραγματοποιούνται μεγάλες κομπίνες με ψεύτικα έργα τέχνης.

Κάτι τέτοιο συνέβη με αθηναϊκή αίθουσα τέχνης, η οποία τελικά πουλάει πίνακες και γλυπτά που αν ήταν μια χαριτωμένη μαϊμουδίτσα εκεί κοντά, θα έσπευδε να τα… χαϊδέψει. Σίγουρα θα τα περνούσε για αδελφάκια της η γλυκούλα.

Πόσα, αλήθεια, έδωσε κάποιος για έναν «μαϊμού» Γκογκέν; Σκόπευε να τον τοποθετήσει στο Mykonian mansion με θέα το Αιγαίο.

Τώρα προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά του. Πιστεύω ότι ένα πλούσιο γεύμα στο διεθνές «Coya» με τους καλούς του φίλους, αμερικανούς επισκέπτες θα τον κάνει να ξεχαστεί για λίγο.

«Coya» – Μύκονος

Το Mykonian περουβιανό εστιατόριο, το «Bagatelle», το ισπανικό «Pacha» που θα επενδύσει σε δύο περιοχές του νησιού, η νέα boutique Gucci στο κέντρο, το «Nammos Village» με τα πολυτελή μαγαζιά που πρέπει να γεμίσει ξανά.

Η Mykonos μάς περιμένει για ολόχρυσα πρωινά και ατέλειωτα νυχτερινά parties στην άμμο. Αν μπορέσουν να γίνουν. Περιμένουμε…