Το μεταλλικό, «φονικό» τακούνι-στιλέτο κολλάει ξαφνικά ανάμεσα στις «πέτρες» που δημιουργούν το ευφάνταστο πλακόστρωτο (σαν κόσμημα παραδοσιακού τύπου) στο mansion του κ. Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή.

Ενα μινιμαλιστικού ύφους κατάλευκο σπίτι στην Πάρο, τόσο λαμπερό και πολυτελές που «ανταγωνίζεται» εκείνο στενού του φίλου, ρώσου ολιγάρχη στα Χουλάκια της λατρεμένης μας Mykonos.

Ο ρώσος κροίσος, ο οποίος περνά ένα μέρος του χρόνου στη Λεμεσό της Κύπρου (όπως και άλλοι συνάδελφοί του) σε ένα πέρασμά του από την Πάρο μίλησε στον κ. Κασσανδρή για τα Βαρώσια που οι Τούρκοι επιθυμούν να μετατρέψουν σε μικρό Ντουμπάι.

Oh my God! Ευτυχώς που υπάρχει ο πρόεδρος Μπάιντεν με τις θετικές του κινήσεις για τη Μεγαλόνησο. Θυμίζουμε ότι τα Βαρώσια ήταν κάποτε το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Κύπρου.

Το Ντουμπάι και κάποιοι κελεμπιοφόροι (μιλάμε για το… αυθεντικό των Αραβικών Εμιράτων και όχι το ψευτο-glamorous που σχεδιάζουν οι Τούρκοι) είχαν «μεταφερθεί» στο deck ογκώδους θαλαμηγού η οποία έκανε βόλτα στο Αιγαίο.

Η Πάρος γοήτευσε τους άνδρες με τις χειροποίητες, λευκές κελεμπίες και τα Brunello Cucinelli σανδάλια.

Η μικρή Αντίπαρος τους άφησε αδιάφορους. Πρόκειται για το μέχρι τώρα «ήσυχο» νησί όπου έχουν αγοράσει εκτάσεις γνωστοί εφοπλιστές. Αυτό εδώ όμως το καλοκαίρι αναμένονται «θορυβώδεις» γάμοι νεαρών γόνων.